Anca Elena Olaru

Psiholog clinician și Mediator Metoda Feurestein
DESPRE

Anca Elena Olaru

Psiholog clinician în supervizare – atestat de Colegiul Psihologilor din România
Mediator – Metoda Feurestein, Centru de Dezvoltare Personală Otilia Todor Brașov
Prof. înv. preșc. la Grădinița cu Program Prelungit „Junior”, nr.26 Brașov
Vicepreședinte în cadrul Asociației Educatoarelor din România
Colaborator, supervizor specializat în evaluarea și intervenția tulburării de spectru autist în cadrul Asociației „Rază de Speranță” Brașov
Formator cadre didactice și părinți

În grupa a cărei activitate o coordonez am integrat pe parcursul a 8 ani, atât copiii cu autism cât și cu alte dizabilități.

În cadrul activităților de formare, organizate de Asociația Educatoarelor din România, în calitate de vicepreședinte AEDR și formator, mă implic desfășurând în cadrul  proiectului „Integrarea copiilor cu autism în învățământul de masă”, diferite activități, conferințe și workshop-uri pentru cadrele didactice și părinți.

Sunt o persoană sociabilă, dinamică, pozitivă și cu putere de convingere. Să lucrezi cu cei mici este, în egală măsură, o provocare de care ai parte zi de zi, o sursă de energie, cât și o responsabilitate uriașă, pe care trebuie să ți-o asumi cu multă siguranță.

Ca educatoare mă ocup de educația și de pregătirea copiilor de vârstă preșcolară, astfel încât ei să dobândească noțiunile de bază despre lume și societatea în care trăiesc, dar și să își dezvolte emoțiile, limbajul și abilitățile cognitive și psihomotorii.

Fiecare profesie are solicitarile ei de timp, efort, investitie intelectuală sau fizică, ce presupune o serie de responsabilități, îndatoriri și are anumite avantaje și dezavantaje. O adevarată provocare pentru mine ca psiholog-terapeut este trasarea unei limite separatoare între propria viată și viața de cabinet, între propria existență, complexă, complicată uneori și cea a pacienților cu care lucrez. Ani buni de formare și pregătire sunt cei care au contribui la realizarea corecta a acestei delimitări. Pasiunea și provocările din aceste meserii mă fac să merg mai departe și să mă bucur de orice progres oricat de mic ar fi acesta.

”Fiecare copil este diferit, unic în dezvoltare, cu particularitățile specifice și fiecare copil are dreptul la educație conform nevoilor și posibilităților lui. Problema integrării copiilor cu tulburări din spectru autist este una de o importanță majoră pentru societatea noastră. Cu ajutorul nostru ei pot reuși să se integreze!„

Activitățile mele

Cursuri de formare și certificare internațională în Metoda Feuerstein

Te invitam la cursurile noastre unde vei primi certificare internațională oferită de Institutul Feuerstein din Israel si calitatea de mediator Feuerstein.

Ateliere de dezvoltare personala

Te invităm la atelierele de dezvoltare personala unde vei beneficia de sustinere si indrumare din partea unui specialist conform nevoilor tale.

Organizarea de conferințe

Te invităm la conferințele și webinariile noastre în care vei afla despre activitățile și cercetările centrului nostru.

Cercetare privind eficiența Metodei Feuerstein

Măsurarea periodică a rezultatelor Metodei Feuerstein a evidențiat ratele de succes de peste 90%.

Ateliere pentru părinți

Învață să îți valorifici calitățile, să îți dezvolți abilitățile și cel mai important, să îți construiești o relație bună cu copilul tău.

Psihoterapie

Te invităm la o ședință de psihoterapie individuală sau de grup alături de unul dintre specialiștii noștri pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Începe acum dezvoltarea ta personală

Alături de noi îți poți regăsi echilibrul emoțional și încrederea în forțele proprii.

Contact

Cunoaste intreaga echipa

Psiholog clinician & Psihoterapeut Adina Babonea

Adina Babonea

Detalii
Psiholog clinician și Terapeut

Letiția Sanjaqieh

Detalii
Dr. in Psihologie, Psiholog Clinician, Mediator Feuerstein și Trainer international acreditat de Institutul Feuerstein din Israel

Otilia Todor

Detalii