Ioana Todor

Psiholog clinician, Mediator Feuerstein, Evaluator LPAD
DESPRE

Ioana Todor

Psiholog clinician în supervizare și membru fondator al Asociației Feuerstein Deschide-ți Mintea!

  • În acest an, am finalizat cu succes studiile de licență, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației – UBB Cluj-Napoca.
  • În prezent urmez cursurile de master  “Psihologie clinică și consiliere psihologică” și cursurile de formare in “Psihoterapie Congnitiv Comportamentală”.

Activitatea mea profesională se desfășoară, în egală măsură, în cadrul ESD Psiho Consulting, prin prisma funcției de manager pe care o dețin, precum și ca mediator Feuerstein, acreditat de Institutul Feuerstein din Israel. Dețin toate formările în Metoda Feuerstein și sunt evaluator LPAD (aceasta fiind bateria de evaluare dinamică a potențialului de învățare).

Sunt pasionată de psihologia clinică și de terapia cognitiv-comportamentală – în direcția cărora îmi continui intens cariera; antrenez copii supradotați și, de peste 6 ani, mă implic în diverse acțiuni de voluntariat. Grație dedicării mele, am avut parte, de-a lungul vremii, de cele mai nebănuite satisfacții, oferite de copiii și adolescenții cu care lucrez.
Mă străduiesc mereu ca, alături de mine, copiii să aibă toate premisele necesare dezvoltării competențelor dorite, a independenței și a integrării sociale, a atenției și a capacității de concentrare, deopotrivă. Evoluția copiilor în ceea ce privește încrederea în capacitățile proprii, gândirea logică, creativitatea și abilitățile de învățare reprezintă principalele mele preocupări în lucrul cu ei.

Nu doar îi învăț pe copii să învețe, ci le sunt alături la fiecare pas, parcurgând împreună calea dezvoltării cognitiv-emoționale, prin Metoda Feuerstein – menită să stimuleze și să dezvolte capacitatea de învățare și cea de gândire.

Visul meu este ca, prin integrarea experienței și a tot ceea ce asimilez și stăpânesc, să susțin nu doar tinerii, ci și specialiștii în psihologie, diplomație, apărare etc.

Activitățile mele

Cursuri de formare și certificare internațională în Metoda Feuerstein

Te invitam la cursurile noastre unde vei primi certificare internațională oferită de Institutul Feuerstein din Israel si calitatea de mediator Feuerstein.

Ateliere de dezvoltare personala

Te invităm la atelierele de dezvoltare personala unde vei beneficia de sustinere si indrumare din partea unui specialist conform nevoilor tale.

Organizarea de conferințe

Te invităm la conferințele și webinariile noastre în care vei afla despre activitățile și cercetările centrului nostru.

Cercetare privind eficiența Metodei Feuerstein

Măsurarea periodică a rezultatelor Metodei Feuerstein a evidențiat ratele de succes de peste 90%.

Ateliere pentru părinți

Învață să îți valorifici calitățile, să îți dezvolți abilitățile și cel mai important, să îți construiești o relație bună cu copilul tău.

Psihoterapie

Te invităm la o ședință de psihoterapie individuală sau de grup alături de unul dintre specialiștii noștri pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Începe acum dezvoltarea ta personală

Alături de noi îți poți regăsi echilibrul emoțional și încrederea în forțele proprii.

Contact

Cunoaste intreaga echipa

Dr. in Psihologie, Psiholog Clinician, Mediator Feuerstein și Trainer international acreditat de Institutul Feuerstein din Israel

Otilia Todor

Detalii
Psiholog clinician și psihoterapeut

Nistor Becia

Detalii