Nistor Becia

Psiholog clinician și psihoterapeut
DESPRE

Nistor Becia

Psiholog clinician și psihoterapeut

  • Membru onorific al Asociaţiei Feuerstein Deschide-ţi Mintea, România
  • Psiholog clinician, autorizat de Federația Europeană a Asociațiilor Psihologilor (EFPA)
  • Supervizor și psiholog autorizat Chartered , Societatea Psihologilor din Marea Britanie (BPS)
  • Psihoterapeut și Consilier atestat de Asociația Britanică pentru Consiliere și Psihoterapie (BACP)
  • Psiholog Specialist atestat de Colegiul Psihologilor din România
  • Șef clinic al Comisiei de Diagnostic al Autismului, sudul Țării Galilor
  • Coordonator Departamentul Psihologic al Spitalului Privat de Psihiatrie Priory, Țara Galilor
  • Ofițer de legătură și reprezentant al studenților doctoranzi, în cadrul Diviziei de Consiliere Psihologică a Societății Psihologilor din Marea Britanie (BPS)
  • Ofițer de publicitate în cadrul Asociației de Poliție Internațională, secția UK

De 11 ani, profesez în Marea Britanie, unde sunt aproape de toți pacienții mei care au de parcurs un drum mai anevoios, din cauza tulburărilor de sănătate mintală de care suferă, străduindu-mă, în fiecare zi, să îi susțin în recuperarea emoțional-mentală, esențială pentru a ne bucura de viață în deplinătatea sa.

Evoluția pacienților mei înseamnă și evoluția mea, consider că mă dezvolt odată cu fiecare caz pe care-l tratez, cu fiecare persoană care are nevoie de mine, cu fiecare dintre cei pe care-i întâlnesc prin prisma profesiei și datorită cărora am acumulat o vastă experiență, cu precădere în terapia cognitiv comportamentală, evaluarea psihologică a copiilor și adulților și în supervizarea specialiștilor clinicieni.

Dincolo de conjuncturile mai sus menționate, sunt implicat,  cu pasiune și maxim interes, în diverse proiecte universitare / academice, cu instituții de notorietate națională și / sau mondială, precum Universitatea Spiru Haret (România), Aga Khan University (Pakistan) sau Federația Europeană a Asociațiilor Psihologilor (EFPA)

În ceea ce privește activitățile desfășurate în România – țara mea natală, menționez strânsa colaborare cu Otilia Todor, alături de care mă implic – prin Clinica Thinking Connections Counselling & Psychotherapy Services, Cardiff (al cărei fondator sunt), în proiecte privind organizarea de cursuri / workshop-uri privind Terapia Cognitiv-Comportamentală (TCC) și Psihoterapia Scurtă Orientată spre Soluții (Brief Solution Focused Therapy). În egală măsură, împreună cu Otilia, promovez Metoda Feuerstein în Marea Britanie și în restul Europei.

Toți acești ani (începând din 2009) care au trecut de la absolvirea doctoratului în Psihologie – în cadrul Institutului Metanoia (Londra, Marea Britanie) – și până acum, s-au dovedit a fi marcați de provocări din cele mai diverse, iar funcțiile deținute, în perioade mai mult sau mai puțin favorabile, pe care le-am traversat, la nivel global sau parțial, au contribuit la ceea ce înseamnă devenirea mea ca om și, deopotrivă, ca profesionist.

Dincolo de toate acestea, sunt omul Nistor Becia, iar a fi om pentru oameni consider că este o condiție sine qua non a evoluției ca ființe umane, indiferent de statut, potențial sau situațiile prin care trecem de-a lungul devenirii noastre.

Activitățile mele

Cursuri de formare și certificare internațională în Metoda Feuerstein

Te invitam la cursurile noastre unde vei primi certificare internațională oferită de Institutul Feuerstein din Israel si calitatea de mediator Feuerstein.

Ateliere de dezvoltare personala

Te invităm la atelierele de dezvoltare personala unde vei beneficia de sustinere si indrumare din partea unui specialist conform nevoilor tale.

Organizarea de conferințe

Te invităm la conferințele și webinariile noastre în care vei afla despre activitățile și cercetările centrului nostru.

Cercetare privind eficiența Metodei Feuerstein

Măsurarea periodică a rezultatelor Metodei Feuerstein a evidențiat ratele de succes de peste 90%.

Ateliere pentru părinți

Învață să îți valorifici calitățile, să îți dezvolți abilitățile și cel mai important, să îți construiești o relație bună cu copilul tău.

Psihoterapie

Te invităm la o ședință de psihoterapie individuală sau de grup alături de unul dintre specialiștii noștri pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Începe acum dezvoltarea ta personală

Alături de noi îți poți regăsi echilibrul emoțional și încrederea în forțele proprii.

Contact

Cunoaste intreaga echipa

Dr. in Psihologie, Psiholog Clinician, Mediator Feuerstein și Trainer international acreditat de Institutul Feuerstein din Israel

Otilia Todor

Detalii
Psiholog clinician, Mediator Feuerstein, Evaluator LPAD

Ioana Todor

Detalii