Otilia Todor

Dr. in Psihologie, Psiholog Clinician, Mediator Feuerstein și Trainer international acreditat de Institutul Feuerstein din Israel
DESPRE

Otilia Todor

Am ales să devin psiholog din dragoste pentru oameni. Acest drum, început acum 22 de ani, m-a ajutat – şi mă ajută zi de zi – atât în descoperirea de sine, cât şi în înţelegerea nevoilor individuale şi de grup ale semenilor mei. Sunt bucuroasă că am ales acest drum: mă împlineşte, mă reprezintă şi mă conectează la potenţialul meu maxim.

În parcursul meu profesional, am îmbinat constant trei direcţii complementare:

* Activităţile de dezvoltare cognitivă si emotionala prin metoda Feuerstein si alte metode si tehnici psihologice, oferite copiilor si adultilor cu nevoi diferite;


* Sesiunile de formare a adulţilor interesaţi de aplicarea metodei şi organizarea de work-shop-uri şi conferinţe în cadrul Asociaţiei Feuerstein Deschide-ţi mintea (asociaţie înfiinţată de mine în onoarea profesorului Feuerstein);


* Activitatea de cercetare şi predare în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Braşov, Universitatea Spiru Haret, în calitate de Conf. univ dr./ Decan.


În cei 22 de ani de activitate în domeniul psihologiei, am fost implicată în mod continuu în programe de formare profesională, dintre care:


– Formare în Modificabilitate cognitiv structurala – Programul de Îmbogăţire Instrumentală – metoda Feuerstein – 2006 / 2008 / 2010


– Formare în Psihodrama Clasica Moreniană – 2006 – 2010


– Formare in Evaluarea şi asigurarea calității programelor şi a strategiilor de formare/ aplicarea metodelor şi tehnicilor speciale de formare – 2011


– Tehnici de psihoterapie cognitiv comportamentala, psihoterapeut in tulburările de spectru autist 2014


– Exerciții practice de stimulare a limbajului expresiv la copilul cu tulburare de spectru autist – 2014


Privind în urmă, văd un drum lung, încununat cu multe realizări profesionale, dar şi personale, cu multă bucurie născută din întâlnirea cu oameni minunaţi, atât la terapie sau la formare, cât şi la cursuri. Fiecare întâlnire cu fiecare om în parte a adus un plus la cine sunt azi.


Activitățile mele

Cursuri de formare și certificare internațională în Metoda Feuerstein

Te invitam la cursurile noastre unde vei primi certificare internațională oferită de Institutul Feuerstein din Israel si calitatea de mediator Feuerstein.

Ateliere de dezvoltare personala

Te invităm la atelierele de dezvoltare personala unde vei beneficia de sustinere si indrumare din partea unui specialist conform nevoilor tale.

Organizarea de conferințe

Te invităm la conferințele și webinariile noastre în care vei afla despre activitățile și cercetările centrului nostru.

Cercetare privind eficiența Metodei Feuerstein

Măsurarea periodică a rezultatelor Metodei Feuerstein a evidențiat ratele de succes de peste 90%.

Ateliere pentru părinți

Învață să îți valorifici calitățile, să îți dezvolți abilitățile și cel mai important, să îți construiești o relație bună cu copilul tău.

Psihoterapie

Te invităm la o ședință de psihoterapie individuală sau de grup alături de unul dintre specialiștii noștri pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Începe acum dezvoltarea ta personală

Alături de noi îți poți regăsi echilibrul emoțional și încrederea în forțele proprii.

Contact

Cunoaste intreaga echipa

Psiholog clinician și psihoterapeut

Nistor Becia

Detalii
Psiholog clinician, Mediator Feuerstein, Evaluator LPAD

Ioana Todor

Detalii