Dezvoltare Personală și Psihoterapie

Include activități și experiențe care au scopul final de a îmbunătăți starea de conștientizare, dezvoltare talentelor și abilităților personale.

Aplica Acum

Dezvoltarea personală include activități și experiențe care au scopul final de a îmbunătăți starea de conștientizare, dezvoltare talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor personale.Noțiunea de dezvoltare personala este fără doar și poate foarte întâlnită în societatea contemporană. Fie ca vorbim despre cărți, fie că ne referim la cursuri online, dezvoltarea personală este un domeniu care atrage un număr tot mai mare de persoane și care devine tot mai căutat și în România. Rolul pe care dezvoltarea personală îl are în viața fiecăruia este acela de a contribui la atingerea potențialului maxim atat în viața personală, cât și în viața profesională.

Dezvoltarea personală este un proces care durează întreaga viață, pentru că mereu avem ceva nou de învățat. Reprezintă o modalitate prin care oamenii își pot evalua capacitățile și abilitățile în funcție de țelurile pe care și le-au fixat și pentru a-si folosi potențialul la maxim.

Dezvoltarea personală mai este cunoscută și sub denumirea de dezvoltare a sinelui sau dezvoltare a personalității. Presupune creșterea și dezvoltarea tuturor aspectelor unei persoane, sentimentele pe care persoana respectivă le are despre sine și modul în care îsi organizeaza viața. De asemenea, presupune dezvoltarea unor calități pozitive și a respectului de sine.

Aceste calități pozitive sunt necesare pentru o viață productivă și de succes, atât în plan profesional, cat si în plan personal și se pot cataloga în funcție de următoarele aspecte: sentimentele legate de sine, familie, prieteni, comunitate, profesie, timp liber și spiritualitate. Pentru ca aceste calități să se poată dezvolta, o persoană trebuie să își cunoască sentimentele, să ofere și să primească feedback, să-și formeze țeluri realiste și să își construiască strategii prin care să-și îndeplinească țelurile respective.

Având în vedere toate lucrurile enumerate mai sus, cursurile de dezvoltare personală se adresează oricărui individ care își dorește să își îmbunătățească aptitudinile și să își canalizeze toată energia și toate eforturile pentru a avea succes pe toate planurile. Indiferent ca ești student și îți dorești să profiți la maximum de procesul de învățare pentru a asimila cunoștințele dobândite în facultate sau la diverse alte cursuri, dorești sa îți îmbunătățești performanțele la locul de muncă, vrei să îți pornești propria ta afacere sau pur și simplu vrei sa înveți cum să-ți organizezi mai bine viața personală și cea profesională, cursurile de dezvoltare personală sunt un real ajutor.


Începe acum dezvoltarea ta personală

Alături de noi îți poți regăsi echilibrul emoțional și încrederea în forțele proprii.

Contact

Inscrie-te

Completeaza formularul de mai jos pentru a apela
la unul din serviciile noastre

Multumim! Cererea ta a fost trimisa, te vom contacta in curand.
Oops! Something went wrong while submitting the form.